Sok

Jabłka, jarmuż, sok z 2 małych cytrynek, nieco cukru demerara, mięty i imbiru.

Na kilo jabłek (po obraniu będzie koło 700 g) z półtora litra wody. Przefiltrować, zatrzymany miąższ (pomimo śladów cytryny) oddać glebie gdzieś w pobliżu ulubionych roślinek. Pić dlatego, że jest dobry, a nie dlatego, że ma magiczne właściwości i leczy ze 100 chorób, a najbardziej to wiadomo z czego.

3 myśli na temat “Sok

  1. Rozumiem ze nie musi byc zdrowe, ale gdyby to nie przeszkadzalo, lepiej nie odrzucac miazszu.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s